Επισκευές - Αναβάθμιση Η/Υ

polisis2

Επισκευή

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι ο καλύτερος και πιο σημαντικός συνεργάτης σε ένα γραφείο ή σε μια εταιρία. Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως το καταλαβαίνει κάποιος, την στιγμή που ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής χαλάει. 

Γι 'αυτό το λόγο η Inkman αναλαμβάνει σοβαρά και υπεύθυνα να διορθώσει τον υπολογιστή σας είτε πρόκειται για  σταθερό είτε για φορητό.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να επισκευάζει υπολογιστές που παρουσιάζουν προβλήματα για λόγους λογισμικού ή ιών ή για λόγους αστοχίας υλικού. 

Αναβάθμιση

Ένας άλλος "εφιάλτης" μιας εταιρίας είναι όταν οι υπολογιστές της έχουν αρχίσει να παλιώνουν και να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καιρών. 

Σε αυτήν την περίπτωση η Inkman αναλαμβάνει να σας συμβουλέψει τι πρέπει να αναβαθμίσεται στους υπολογιστές σας και να πραγματοποιήσει την αναβάθμιση.

Και μην ξεχνάτε...

Επιλέγετε Inkman γιατί:

  • Η εξυπηρέτηση είναι άμεση και φιλικότατη
  • Η τιμές μας είναι αντίστροφα ανάλογη της εξυπηρέτησής μας
Επίσης να μη ξεχνάτε να βλέπετε τις προσφορές μας!

Εγγραφή Email

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Inkman
Ερμού 2, Θεσσαλονίκη
Τ:2310547680
Φ:2310538847 
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

We on Maps

Αρβανιτίδης Χ.

Ο κ. Γεωργιάδης, κατά την διάρκεια της ανακαίνισης του καταστήματος, ανέλαβε την εγκατάσταση των καμερών, του συναγερμού και του δικτύου Η/Υ. Η δουλειά που εκανε είναι άψογη. Τον συστήνω  ανεπιφύλακτα. 

Μαλαμας Σ.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι επαγγελματίας. Κάθε φορά που έχουμε πρόβλημα στο γραφείο με το δίκτυο ή τους υπόλογιστές, πάντα έρχεται το συντομότερο δυνατό, με το χαμόγελο στα χείλη. Το έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Παπαδόπουλος Χ

Ψάχναμε καιρό να βρούμε κάποιον να μπορούσε να μας "αντέξει" με τις απαιτήσεις που έχουμε για τους υπολογιστές μας. Ας είναι καλά ο κ. Γεωργιάδης που μας αντέχει!

Scroll to Top