Η ιστορία μας

Κυριακή, Αύγουστος 14, 2022

Ιστορία

Αυτή είναι η μικρή μας ιστορία:

2003

Η αρχή

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 2 χρόνια εργασίας στην Ολλανδία. Αμέσως κατάλαβε ότι η αγορά στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας είχε λίγους επαγγελματίες και ίδρυσε την εταιρία Inkman .
2004

Μεγάλη συνεργασία

Εϊναι η χρονιά όπου η Inkman γίνεται επίσημος συνεργάτης της Altec. Η εταιρεία αναλαμβάνει πακέτα υποστήριξης της Altec και αυξάνει τον τομέα των υπηρεσιών της 

2007

Εποχή της τηλεματικής

Η Inkman έχει την τεχνογνωσία για την  εγκατάσταση δικτύων, ενσύρματων και ασύρματων, καθώς και την απομακρυσμένη διαχείρισή τους. Επίσης αναλαμβάνει την εγκατάσταση συναγερμών και καμερών με απομακρυσμένη διαχείριση μέσω internet ή κινητών τηλεφώνων.
Τώρα

Μια πετυχημένη επιχείρηση

Στις μέρες μας η Inkman είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες για μια μεγάλη γκάμα λύσεων υψηλής τεχνολογίας καθώς και να ασχολείται με τις πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων υπολογιστών και περιφερειακών, συναγερμών κα.

Κατά την πετυχημένη πορεία μας, καταφέραμε να έχουμε πελάτες μας σημαντικές επιχειρήσεις

Εγγραφή Email

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Inkman
Ερμού 2, Θεσσαλονίκη
Τ:2310547680
Φ:2310538847 
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

We on Maps

Αρβανιτίδης Χ.

Ο κ. Γεωργιάδης, κατά την διάρκεια της ανακαίνισης του καταστήματος, ανέλαβε την εγκατάσταση των καμερών, του συναγερμού και του δικτύου Η/Υ. Η δουλειά που εκανε είναι άψογη. Τον συστήνω  ανεπιφύλακτα. 

Μαλαμας Σ.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι επαγγελματίας. Κάθε φορά που έχουμε πρόβλημα στο γραφείο με το δίκτυο ή τους υπόλογιστές, πάντα έρχεται το συντομότερο δυνατό, με το χαμόγελο στα χείλη. Το έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Παπαδόπουλος Χ

Ψάχναμε καιρό να βρούμε κάποιον να μπορούσε να μας "αντέξει" με τις απαιτήσεις που έχουμε για τους υπολογιστές μας. Ας είναι καλά ο κ. Γεωργιάδης που μας αντέχει!

Scroll to Top